Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilket enormt intresse!

Idag var vi på två husvisningar på Långö och intresset för huset på Vikingagatan 19 var helt enormt och killarna från Swedbank och Fastighetsbyrån hade tre bärkassar med prospekt bara för denna första visning, som även hade utökad visningstid, så det var verkligen rejält trångt. Nästa visning är på tisdag den 26 november.

Knappt två miljoner i utgångspris för detta hus som har ett perfekt läge på Långö, men det är en totalrenovering som gäller för köparen, både när det gäller hus, garage och uthusen. Dock mycket fina golv och ett fint duschrum, men i övrigt totalrenovering. Sen fem fina kakelugnar varav två väldigt vackra, som dock har eldningsförbud. Intressant med väggarna som verkade försetts med masonit som sedan tapetserats, så det skulle vara intressant att se vad som finns bakom!

Det var lite som att gå hundra år bakåt i tiden (byggt 1912) och köket på nedervåningen hade exakt samma spis från Kockums som jag minns att vi hade på Alamedan när vi flyttade in där 1958.

Missade att ta en egen bild på huset, men klicka på nedanstående bild så kommer ni till Fastighetsbyråns information om huset!

Vilket enormt intresse för Vikingagatan 19 på Långö!

3 comments to Vilket enormt intresse!

 • Fd Ka-bo

  “…med potential..” som heter på mäklarspråk när renoveringsbehovet är enormt.
  Håller med.
  Sen skulle jag vilja ta ett långt snack med kakelsättaren, båda ang kvaliteten på jobbet och färgsättningen!
  2 mille? Javisst, läget, läget, läget….
  Men det finns säkert någon lämplig köpare med för mycket fritid – eller pengar.

 • Karlskronabloggen

  Ja, verkligen ett enormt renoveringsbehov! Vi kollade faktiskt på en topprenoverad villa på en närliggande gata förra helgen och där var priset det dubbla, men den var fantastiskt fin, men lite för stor och dyr!

  Ja, det var ett helt enormt intresse även om många nog var nyfikna grannar (kände igen några) men det ska bli intressant att se om det blir budgivning efter de övriga visningarna!

 • Wictor

  vill bara kommentera fakta till huset, (huset har 7 kakelugnar som nu är provtyckta och fungerar felfritt), efter knappa 3 månader så är huset snart färdigrenoverat återstår smärre åtgärder.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>