Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bara politik idag också!

Även idag blir det en dag framför datorerna och kollande av allmänpolitisk debatt i Karlskrona kommunfullmäktige och budgetdebatten i Sveriges Riksdag. Båda höll på hela dagen igår och fortsätter idag!

Christhoper Larsson levererar

Christopher Larsson var mycket bra igår!

I riksdagen igår var Sven-Olof Sällström (SD) mycket bra både i anförandet och alla repliker han tog på andra talare och Thoralf Alfsson (SD) höll också ett mycket bra anförande!

Nu såg jag inte precis hela debatterna eftersom de höll på hela dagen och det var givetvis avbrott för min del när Mats Knutson intervjuade Jimmie Åkesson i direktsändning på eftermiddagen i programmet Rakt på. Lysande insats av Jimmie och jag ska leta fram något klipp som kommer strax.

I Karlskrona skötte sig Ola Svensson (SD) och Christopher Larsson (SD) mycket bra i kommunfullmäktige, särskilt den senares två sista repliker i den debatten var lysande! Det fanns bra anföranden även från andra partiers representanter, men även några totala stolpskott som jag inte sett eller hört tidigare och som verkar leva i en helt annan verklighet än verkligheten.

Sen var det kul att se min gamle arbetskamrat Ulf Hansson (V) i talarstolen och han fick till en rätt humoristisk slutkläm i sitt anförande!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>