Arkiv

Bokbörsen

Intressanta debatter idag

Följer debatten i Sveriges Riksdag om landets finanser på ena datorn via deras hemsida och på den andra datorn budgetdebatten i Karlskrona kommunfullmäktige vid Karlskronakanalen som också direktsänder!

Det blir heldagsdebatter och hittills så här tidigt på förmiddagen kan jag konstatera att Sven-Olof Sällström (SD) är mycket bra i debatterna i riksdagen och att Patrik Hansson (S) i debatten Karlskrona är en katastrof, trodde faktiskt inte att han var så dålig, men jag hade aldrig hört honom i talarstolen tidigare.

Nedan kommer en bild på Ola Svensson från Sverigedemokraterna när han pratar om Karlskronas budget! Det var Ola som Patrik Hansson ovan vägrade samåka med till en skolkonferens i Jönköping 2010, men sen ångrade sig efter all uppmärksamhet, framförallt på dåvarande Politiskt Inkorrekt, men även kritik i gammelmedierna. “- Med facit i hand var det inget bra beslut”  konstaterade Patrik efteråt.

Ola Svensson (SD) i Karlskrona kommunfullmäktige

Ola Svensson pratar om Sverigedemokraternas lokala budget i talarstolen i Karlskrona kommunfullmäktige

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>