Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Har du legitimation?

För att få handla på Systembolaget krävs som bekant att man är minst 20 år och personalen begär ibland av förklarliga skäl legitimation även för något äldre personer.

Jag “känner” dock en person som är 47 år och som nu TVÅ (2) gånger fått besked att hon måste visa legitimation för att få handla.

Hade hon tillhört någon av ett par mer lättkränkta grupper i “Sverige” hade hon säkert kunnat gå till Diskrimineringsombudsmannen (DO) och troligen fått ett femsiffrigt belopp i skadestånd, men vi skrattar bara och ser det som en komplimang från Systembolagets personal!

Dagens Bild får bli nedanstående som jag fick lov att ta av en av de anställda efter att vi diskuterat åldrar och som är en mycket trevlig teckning gjord av en av de anställda på Systembolaget i Wachtmeister Galleria!

Bilden är tagen från utanför dörren i försäljningslokalen in mot lager och personalutrymmen just när en av Securitaskillarna som finns i lokalen dagligen ville och fick komma in!

Systembolaget i Karlskrona - Har du legitimation?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>