Arkiv

Bokbörsen

(SD) lanserar medlemslån

Sverigedemokraterna lanserar fr o m nästa vecka att medlemmar kan låna ut 5000 kronor till partiet och det är maximalt 2000 poster som kan tecknas, vilket ger tio miljoner kronor extra till partikassan inför supervalåret 2014. Liknande lån har lanserats både 2006 och 2010 och det senare året fick de som lånade ut pengar cirka tio procent i avkastning.

Precis som 2010 är avkastningen beroende på valresultatet och Sverigedemokraterna ligger nu stadigt över tio procent i alla mätningar och det blir valresultatet gånger två som blir utdelning, dvs skulle Sverigedemokraterna få rätt rimliga 15 procent i riksdagvalet nästa år kommer återbäringen att bli 30 procent så detta kan nog vara en mycket bra investering och jag är rätt säker på att de 2000 posterna kommer att fulltecknas mycket snabbt!

Mer information finns på:
http://sverigedemokraterna.se/2013/11/13/sd-lanserar-medlemslan-att-starka-valkassan/

Sverigedemokraterna lanserar medlemsutlåning inför supervalåret 2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>