Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Marcus Birro reagerar

I dagens första inlägg i Karlskronabloggen lånar jag en bild från alltid lika eminente riksdagsmannen Thoralf Alfsson och hans blogg som jag läser varje dag. Klicka på bilden så kommer du till inlägget i Thoralfs blogg med nästan hundra kommentarer som handlar om Marcus Birro, som sympatiserar med Kristdemokraterna men som på Twitter starkt reagerar mot ett program på SVT Debatt och det märkliga sätt hur “oberorende” SVT Debatt rekryterar både deltagare i debatter och åhörare. Jag har skrivit om den debatten tidigare och om “artisten” som bara satt och flinade när hans floskler tagit slut. Det var direkt pinsamt att se och höra!

Marcus Birro reagerar

Nedan kommer den närmast löjeväckande debatten i repris om någon inte sett den. Han som syns på bilden är Henrik Johansson som driver en webbsajt mot Sverigedemokraterna och han var precis lika dålig som “artisten Carlito” i debatten. Jag kan bara hålla med Marcus Birro till hundra procent!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>