Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Undvik Taxi Kurir

Företaget Taxi Kurir skjuter nu sig själva i foten när de inte vill ha minst 12-15 procent av Sveriges befolkning som kunder. Ungefär samma som skoföretaget Brandos som nu är nära konkurs och kom med ett liknande utspel efter valet 2010 och som jag nyligen visade repris av i Karlskronabloggen.

Jag åker ytterst sällan taxi i Sverige, men var tvungen en gång i Göteborg för några år sedan och blev tvungen att från taxikön vid järnvägsstationen ta en taxi från just detta företag för en kort resa och det var absolut ingen trevlig upplevelse och de har tyvärr även verksamhet i Karlskrona.

Sånt här trams genererar ju bara en massa negativa omdömen på olika sajter som betygsätter företag, precis som det gick för Brandos med betyg 1/10 och kommentarer som “jag fick två högerskor” o s v och det kommer att bli precis likadant med Taxi Kurir oavsett om dessa omdömen stämmer med verkligheten eller inte.

För min del kommer jag självklart att undvika  både “Taxi Kurir” och samma ägares bolag “Taxi 020”

Företaget har dessutom tidigare varit på tapeten med konstiga anställningsförhållanden vilket framgår i artikeln om du klickar på bilden nedan och där finns även redan cirka 300 kommentarer om detta märkliga företag.

Jag lyder och undviker Taxi Kurir

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>