Arkiv

Bokbörsen

Fina bilar på Stortorget

Dagens gamla bild blir ett vykort som heter “Stortorget med Heliga Trefaldighetskyrkan“, men här är det främst de fina bilarna i förgrunden som gör det till ett mycket vackert vykort. Kortet är postgånget och stämplat i Ramdala, men tyvärr går det inte att utläsa årtalet, men jag gissar bilder är tagen i början av 1960-talet.

Fina bilar på Stortorget

1 comment to Fina bilar på Stortorget

  • BEJ, f d Kna-bo

    Härligt att se att det gick lätt att skilja på bilmodeller förr i tiden.

    Tyska kyrkan kan med “fördel” göras om till moské. Den används ju inte av någon församling (?), och kupolen finns ju redan. Jag gissar att det är ont om moskéer i K-na (Glöm inte var du läste det först; i en kommentar på Kna-bloggen))

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>