Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Rakryggad moderat hotas!

Nicklas Platow är både företagare, restaurangägare och politiker för Moderaterna i Karlskrona och en ovanligt rakryggad sådan. Han fick bl a utstå kritik för att han lät Sverigedemokraterna ha sitt julbord i hans restaurang på Karön förra julen, men stöttades av sina partikollegor, medan Socialdemokraternas Elina Gustafsson rasade. Läs om den händelsen på “SD festar på moderatpolitikerns restaurang”!

Nu har Nicklas efter att ha tillkännagivit sin kandidatur till valet 2014 utsatts för en förtalskampanj och nu ett direkt meddelande med hot där det bl a står “Det finns förslag att anlita en organisation som är omtalad som utför en mer drastisk lösning på detta. Det skulle ju vara synd om honom om han vaknade med några brutna ben och blåmärken lite överallt”! Detta har förmodligen inget med ovanstående julbord att göra utan tycks vara interna motsättningar inom moderaterna i Karlskrona som inte jag känner till mer om.

Läs hela Nicklas inlägg i sin egen blogg genom att klicka på bilden nedan!

Rakryggad moderat hotas!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>