Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fiskbron med Saluhallen 1921

Dagens gamla bild från min samling blir nedanstående vackra och lite udda vykort som visar Fiskbron med Saluhallen. Kortet är postgånget sommaren 1921 och det gröna femöres Lejonfrimärket på andra sidan är stämplat i Karlskrona 21.7.1921.

Fiskbron med Saluhallen 1921

6 comments to Fiskbron med Saluhallen 1921

 • Johan

  Underbar bild på ett somrigt Karlskrona

 • Daniel

  Makalöst vacker bild!
  Finns det möjlighet att få denna bild till sig utan “bloggtexten” för att kunna skriva ut den på fotopapper och sätta upp som tavla i hemmet?

 • Karlskronabloggen

  Absolut Daniel. Inga problem om du bara ska ha bilden för eget bruk. Jag har kvar vykortet och kan göra en ny mer högupplöst skanning och skicka till dig via e-post (jag ser din mailadress).

  Anledningen att jag lade till “karlskronabloggen.se” senaste månaderna är enbart för att fyra-fem olika personer hejvilt tar bilder härifrån och skickar upp som sina egna i olika Facebookgrupper om Karlskrona utan att ange källan.

  Men inga problem i ditt fall, skickar gärna en bild och ska se om jag hinner skanna den i morgon!

 • Anders Österberg

  Hej!

  Jag hålller på att klippa en filmdokumentär om min far som är från Björkholmen och undrar om jag skulle kunna få använda det här fotot? Jag anger i så fall givetvis känna/fotograf.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>