Arkiv

Bokbörsen

Mode. Mat. Mingel.

Dagens Bild blir två bilder från Wachtmeister Galleria där det senaste dagarna pågått ett evenemang som heter “Mode. Mat. Mingel“.

Rolf LIndberg -sommelier

Första bilden ovan visar ett evenemang som hette “Höstens vin & öl” och mannen med mikrofonen är tidigare direktören för Försäkringskassan i Blekinge, Rolf Lindberg och han var chef de sista åren jag jobbade på kassan i slutet av 1990-talet. Han jobbar numera för eget företag, HRINVEST, och är sommelier, vilket man idag lämpligast översätter som “vinkännare“!

iGlide - Jonas Hillerström

Utanför Wachtmeister Galleria träffade jag ännu en gammal arbetskamrat i form av Jonas Hillerström som under en tid jobbade på Ballou Internet Services! Han hyr nu ut dessa åkdon för sitt företag iGlide inne i gallerian och idag hade barn chans att prova på en mycket kort “bana” på Borgmästaregatan och det var många som tog chansen och instruerades av Jonas hur man kör.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>