Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sanningen svider Reinfeldt!

Dagens humorinlägg i Karlskronabloggen lånar jag från SD-TV och ett upplägg på Facebook! Det är en bild från Sveriges Riksdag med några roliga pratbubblor. Här får Fredrik Reinfeldt och de andra rätt ofta höra från Jimmie Åkesson och Sverigedemokraternas andra ledamöter om verkligheten i dagens Sverige och inte om den totalt verklighetsfrånvända värld alla sjuklöverpolitiker verkar leva i! Det var nästan skrämmande igår att höra den sista debatten om invandring och integration och de argument som användes mot Sverigedemokraternas tre talare. Jag tvivlar på att de ens själva tror på de horribla floskler de kläckte ur sig utan de är nog bara tvingade att följa partipiskorna, annars är det adjö till riksdagen vid valet nästa år.

Sanningen svider Fredrik Reinfeldt

2 comments to Sanningen svider Reinfeldt!

  • Peter

    I 98% av alla anföranden som SD gör så skyller man antingen direkt eller indirekt alla problem på invandringen. Det är verkligen verklighetsfrånvarande och naivt att tro att alla problem vi har skulle lösa sig om vi bara minskade invandringen.

    • Karlskronabloggen

      Då har du nog inte sett och hört särskilt många debatter i riksdagen Peter (jag har hört och sett de flesta sedan 2010), men jag kan hålla med om att Sverigedemokraterna borde vara med lite mer i vissa typer av debatter. Sen är det ju, precis som Kent Ekeroth mycket riktigt påpekade i sitt anförande och sina svar, att invandringsfrågan genomsyrar hela samhället och han räknade upp många områden men glömde skolan just i den uppräkningen. Där ligger helt klart det största problemet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>