Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Senaste mordet i “staun”

Vill man läsa riktiga nyheter och få bättre fakta än i gammelmedierna om det senaste mordet i Karlskrona är det som vanligt Flashback som gäller. En del förvånande uppgifter för mig när jag läser de nu 45 inläggen!

Flashback: “Två män anhållna för mord i Karlskrona – BO (d v s brottsoffret) 61 år”

UPPDATERAT: Förundersökning om mord är nu nedlagd enligt polisen och mannen lär ha omkommit genom en olyckshändelse, vilket jag också tror för jag blev oerhört förvånad över ett av namnen på de tre häktade!

“De tre män som under måndagen greps och anhölls, skäligen misstänkta för mord på en 61-årig man, har släppts på fri fot. Förundersökningen är nedlagd, och männen är inte längre misstänkta för något brott.

Det var under natten till söndagen som en 61-årig man kom in med ambulans till Blekingesjukhuset i Karlskrona med skallskador. Den initiala bedömningen från läkaren var att skadorna var av den omfattningen att de troligen inte hade uppkommit på naturligt sätt.

Efter ingående undersökningar vid Rättsmedicin i Lund har man nu konstaterat att de skador som mannen hade, väl stämmer överens med hur de misstänkta männen uppgett att skadorna uppstått.

Det finns alltså inget som talar emot att mannen avlidit genom ett olycksfall, orsakat av eget fall mot en betongkant, vilket lett till skador i bakhuvudet. Polisens tekniker har också hittat blod på betongkanten som bekräftar detta händelseförlopp.

De tre männen är därmed inte längre misstänkta för något brott. De är försatta på fri fot och förundersökningen är nedlagd.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>