Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fina höstfärger!

Här kommer en bild från idag på eftermiddagen och Borgmästarekajen med röda höstfärger på löven! Långt ifrån de färger man kan se på löven i vårt bostadsområde i Beijing där det absolut fantastiska färger för att inte tala om en bit nordväst och absolut fantastiska Xiangshan (Västra Bergen) eller Fragant Hills Park som den heter på engelska.

Ska se om jag kan leta upp några höstbilder från Beijing och visa, men jag är ändå hyfsat nöjd med både denna Dagens Bild och den med höstmotiv med utsikt från några av våra fönster här jag visade igår!

Fina höstfärger!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>