Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tack för kramen Ingrid!

Det är alltid lika kul när någon säger eller skriver något uppskattande om Karlskronabloggen! När jag var och handlade i CityHallen idag träffade jag en för mig tidigare helt okänd kvinna som heter Ingrid och som gav mig en riktigt varm kram och vi pratade sen en lång stund!

Hon var sååå tacksam för att hon fått upp ögonen för den svenska mediacensureren och hittat till alternativa nya nyhetsmedier som Avpixlat genom Karlskronabloggen!

Sånt värmer alltid att höra och det är exakt det som är ett av mina syften med Karlskronabloggen, d v s att väcka det sovande folket med information och sedan blanda detta med gamla och nya bilder från Karlskrona.

Det Sovande Folket är titeln på en bok statsminister Fredrik Reinfeldt skrivit, men min tolkning av begreppet “Det Sovande Folket” är helt klart INTE samma som statsministerns!

Jag har skrivit om detta tidigare och det är nu ett drygt tiotal, både bekanta, men mest tidigare totalt obekanta, som jag träffat och som gjort samma resa och börjat läsa om verkligheten och inte bara om det som skrivs i de censurerade gammelmedierna. De väcker sen i sin tur både anhöriga och vänner, vilket jag redan vet har skett!

Sen, som jag alltid brukar skriva, är det upp till var och en att göra en egen bedömning om hur verkligheten ser ut, men det viktiga är att alla vet VAR man kan läsa de ocensurerade nyheterna!

TACK igen Ingrid! Vårt möte gjorde att jag fick ännu mer energi att skriva vidare i samma anda och ocensurerade nyheter hittar man, som jag skrev ovan, bl a på Avpixlat genom nedanstående länk!

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>