Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Partiledardebatten igår

Partiledardebatten den 6 oktober 2013

Dagens Nyheters läsare tycker just nu så här om vem som vann partiledardebatten den 6 oktober 2013.

Igår kväll var det partiledardebatt i Agenda och där var det var tuffa tag mellan Stefan Löfvén och Fredrik Reinfeldt vid flera tillfällen! Det finns många recensioner av olika politiska bedömare i de flesta gammelmedierna. Lena MellinAftonbladet gav bara Jimmie Åkesson två stjärnor, i och för sig tillsammans med ett par andra partiledare också.

Det beror dock nog mest på att Jimmie totalt förnedrade henne och en kollega i Aftonbladets tält i Almedalen i en diskussion om Avpixlat i somras och som jag trodde jag länkat till tidigare, men nu kommer det nederst här!

I Svenska Dagbladet får Jimmie Åkesson mycket beröm av två statsvetare och att döma av Dagens Nyheter, som låter sina läsare bedöma, så var Jimmie bäst med just nu 36 % följd av Fredrik Reinfeldt på 28 % och sedan ligger de andra sex partiledarna långt, långt efter med 2-12 %!

Jag tycker själv att alla partiledare gjorde stabila insatser för sina partier, men Jimmie Åkesson var helt klart bäst, speciellt under andra timmen av debatten och positivt var också att alla åtta partiledare fick ungefär lika lång tid att tala.

Dagens Nyheter: “Stundtals mycket irriterad stämning”

Svenska Dagbladet: “Vinnare? SD tog sin chans”

Utanför partiledardebatten, men med anknytning till texten ovan, kommer här klippet från Aftonbladets tält i Almedalen i somras där Jimmie Åkesson TOTALT FÖRNEDRADE både Lena Mellin och hennes kollega i en diskussion som främst handlade om Avpixlat och Kent Ekeroth!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>