Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Novus senaste mätning

Nu var det åter ett tag sedan jag visade någon opinionsmätning i Karlskronabloggen, men nu är det dags igen! Det är TV4 och Novus som kommer med nedanstående siffror. Novus är ett av de institut som brukar ha lägst siffror för Sverigedemokraterna, men idag når partiet tio procent även i deras mätning!

Speciellt intressant är dock att nästan 20 procent av de tillfrågade säger sig vara “osäkra” men jag är rätt säker på vilket parti en mycket stor del av dessa kommer att rösta på i de fyra valen nästa år!

Novus senaste mätning

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>