Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Politisk korrekthet (PK)

Här har vi ett typiskt fall med någon som försöker tjäna “politiskt korrekta” poäng!

Jag har inte ens en susning om vem Petter Axell är, men hans Twitter angående den fruktansvärda gruppvåldtäkten av en svensk 15-årig flicka i Tensta talar sitt tydliga språk.

Gruppvåldtäkten utfördes av sex (6utomeuropeiska tonåringar som dömdes av tingsrätten, men märkligt nog sedan friades av hovrätten och Petter Axell tycker tydligen att det är värre att detta självklart ger Sverigedemokraterna fler röster än det fruktansvärda som flickan blev utsatt för.

Det var nyligen ett liknande fall där en ung flicka begick självmord efter en sådan våldtäkt.

Enligt min mening är det den 15-åriga flickan som är det viktiga och som tyvärr med mycket stor sannolikhet fått sitt liv förstört för all framtid.

Politisk korrekthet (PK)

Relaterat:

Avpixlat: “Politiskt korrekt idioti” (över 300 kommentarer)

Svenska Dagbladet: “Starka reaktioner på våldtäktsfriande” (går givetvis inte att kommentera)

Namninsamling: “Protest mot den friande domen där en 15-årig flicka utsattes för en gruppvåldtäkt” (nästan 2000 kommentarer)

1 comment to Politisk korrekthet (PK)

  • Lukas Anka

    Det är du mycket viktigare att förfölja Julian Assange när de bägge två var villiga och skämma ut Sverige. Vit medelålders man är ju kända för att vara kräk i PK kretsar. Asylturister och Hiphop gangsters anses goda och kan göra som de vill. De behöver inte vara PK.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>