Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Har du inget hjärta Carl?”

Sven-Olof Sällström (SD) debatterar med Carl B Hamilton (FP) i Gomorron Sverige och gör det riktigt bra!

Jag har sett och/eller hört de flesta riksdagsdebatterna sedan 2010 oavsett om jag varit i Sverige eller Kina och Sverigedemokraterna har några av de absolut skarpaste talarna i kammaren, t ex i form av Karlskronaprofilen Richard Jomshof, men även David Lång, Björn Söder, Kent Ekeroth och Thoralf Alfsson, bara för att nämna några vid namn.

Sen givetvis partiledare Jimmie Åkesson och hans redan klassiska totala förnedringar av statsminister Fredrik Reinfeldt de två gånger han hittills vågat ta replik på Jimmie Åkesson i partiledardebatterna i riksdagen.

Från idag kommer här klippet med Sven-Olof Sällström och Carl B Hamilton och jag tycker det är det absolut bästa jag sett Sven-Olof Sällström prestera! Carl B Hamilton är normalt en riktigt arrogant “besserwisser” i riksdagsdebatterna, men här gör han ett mycket slätstruktet intryck när han möter sin överman!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>