Arkiv

Bokbörsen

Leveranser till Kyrkovalet

Här kommer en sammansatt bild på två olika leveranser av valsedlar till Kyrkovalet på söndag! Till vänster riksdagsman Thoralf Alfsson, Kalmar (Foto: Micael Foghagen) som levererat tusentals brev med valinformation och valsedlar på Öland och i Kalmarområdet – till höger Karlskronapolitikern Christopher Larsson (tyvärr inte med på bild – förutsätter att han själv är fotografen) som just ikväll levererar valsedlar och samhällsinformation i Rödeby!

På söndag är det mycket viktigt att du som är medlem går och röstar i detta val om man vill påverka den totalhavererade Svenska Kyrkan som fullständigt har spårat ur!

Leveranser till Kyrkovalet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>