Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Christopher Larsson levererar

Christhoper Larsson levererar

En av Karlskronas bästa kommunpolitiker är tveklöst Christopher Larsson (SD) och här leverar han ett svar via Facebook, efter en artikel i BLT/Sydöstran som jag förutsätter är till Jan-Olof Pettersson (FP), annars får någon rätta om det är någon annan “Jan-Olof” eftersom jag inte läser gammelmedier.

“Svar till Jan-Olof på BLTs ledarsida här på fb.

Så länge som “gammelpartierna” är inne med sin grötslev och rör runt i kyrkgröten så måste vi finnas där för att visa hur man borde göra.

Jag har alltid varit intresserad av samhället och politik och 2009 fick jag nog av det borgerliga vanstyret, jag valde att engagera mig i politiken för att jag ska kunna säga till mina barnbarn att jag gjorde vad jag kunde eller ännu hellre det var vi som satte stopp för vansinnet.

Jag drivs av en glöd som inte finns i det borgeliga trötta blocket. En glöd du kommer att få se i många år Jan-Olof (om ni inte åker ur fullmäktige)

Jag engagerade mig för barnens skull, för våra äldre och för våra ungdomar. Det var dags att ge er en läxa, en läxa att det är dags att tänka om.

Sen Jan-Olof kan du sluta att sprida dina floskler gällande hur du tror att vi ser på andra människor.

Ullenhag visade med all önskvärd tydlighet igår hur ni har och vill bedriva politik dvs med skygglappar.”

Kan bara dela Christophers åsikter helt – exakt samma anledning att jag engagerar mig!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>