Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sandlåda i Telenor Arena

Klubbchef Mats Johansson

Klubbchef i KHK, Mats Johansson, tidigare kommunalråd i Karlskrona

Karlskronakanalen rapporterar idag om en riktig, och för de inblandade troligen även viktig, sandlådehändelse i Telenor Arena!

Karlskrona Hockeyklubb, som bl a sponsras av Socialdemokraterna och har tidigare kommunalrådet Mats Johansson som klubbchef har haft partiets logotyp i hallen sedan den invigdes för åtta år sedan 2005.

Nu är dock den socialdemokratiska rosen borta och anledningen är att även Sverigedemokraterna ville gå in som sponsor med blåsippan!

Därför tillåts nu inga politiska partier att göra reklam i arenan.

Snacka om sandlåda, hoppas det finns hinkar och spadar plus lämplig sandlåda så det räcker till alla som fattade det beslutet!

Sen kan man ju skämta till det lite och fråga om titeln “klubbchef” innebär chef för hela Karlskrona Hockeyklubb eller bara för föreningens ishockeyklubbor, men det lär väl framtiden utvisa!

Läs mer på:
Karlskronakanalen: “Socialdemokraterna offrade rosen i Telenor Arena” (fler än 50 kommentarer just nu)

Klubbchef  Mats Johansson och dåvarande kommulalråd i Karlskrona kommun är annars mest känd som den som den som på egen hand förlorade Socialdemokraternas sedan decennier långa maktposition i Karlskrona kommun innan valet 2006, med ett liknande sandlådebeteende, då han vägrade sitta i samma soffa som Richard Jomshof från Sverigedemokraterna i direktsänd TV.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>