Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie Åkessons sommartal

Jimmie ägnade först en del av talet med att säga att det är viktigt för de som är medlemmar i Svenska Kyrkan att gå och rösta den 15 september 2013. Jag har tänkt gå ur Svenska Kyrkan många gånger, senast efter ärkebiskop Eva Brunnes totalt bisarra hyllningtal i Storkyrkan i Stockholm av den våldsvänsterextremistiska “demonstrationen” dagen innan riksdagens öppnande 2010, vilket Jimmie också mycket riktigt tog upp i talet. Väntar dock med utträdet till efter jag lagt min röst den 15 september då jag för tillfället ändå inte behöver betala någon kyrkoskatt.

Jimmie påpekade också det viktiga att rösta i alla valen under “Supervalåret 2014” då det först är EU-val i juni månad och otroligt viktigt att EU-kritiska Sverigedemokraterna får in några representanter där och så kommer det garanterat att bli!

Sen givetvis valet i september till riksdag, kommuner och landsting som blir ännu viktigare och där partiets mål är att nå absolut vågmästarställning mellan de två blocken oavsett om Miljöpartiet byter block (som i Karlskronas kommunpolitik) eller något av småpartierna i Alliansen byter block.

Som vanligt fantastiskt väder i Sölvesborg och nytt rekorddeltagande både på de som lyssnade i Fyra Årstiders Park och de som senare deltog på Sommartalsfesten i slottslängorna vid Sölvesborgs Slott!

Dock troligen sista gången sommartalet hölls just i Fyra Årstiders Park i Sölvesborg, den kommer tydligen enligt polisen att vara alldeles för liten till nästa sommar när det dessutom är valår och man kan räkna med ännu större intresse än det absolut fantastiska publikrekordet igår!

Nedan kommer ett litet bildspel med fler bilder än i de två tidigare inläggen!

Louise och Jimmie just innan boksigneringen började

Louise och Jimmie just innan boksigneringen började

Jimmie signerar böcker medan Louise och Linus tar betalt

Jimmie signerar böcker medan Louise och Linus tar betalt

Först köpa boken och sedan stå i den långa kön för att få Jimmie Åkessons signering

Först köpa boken och sedan stå i den långa kön för att få Jimmie Åkessons signering

Jimmie Åkesson talar...

Jimmie Åkesson talar…

... och här en bråkdel av alla som lyssnade och såg Jimmie Åkessons tal

… och här en bråkdel av alla som lyssnade och såg Jimmie Åkessons tal och nedan…

... ännu fler som lyssnade

… ännu fler som lyssnade

Louise lyssnar på Jimmie från bryggan på andra sidan

Louise lyssnar på Jimmie från bryggan på andra sidan

Jimmie Åkesson har fått blommor efter sommartalet i Sölvesborg 2013

Jimmie Åkesson har fått blommor efter sommartalet. Sverigedemokraterna Blekinges ordförande Ola Svensson i röda byxor till höger.

Jimmie Åkesson träffar representanter från gammelmedierna efter sommartalet

Jimmie Åkesson träffar representanter från gammelmedierna efter sommartalet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>