Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gummibåtsracet igår!

Här kommer några okommenterade bilder från gårdagens “Gummibåtsrace” under Karlskrona Skärgårdsfest som hölls vid “Sören Sörenssons plats“, dvs där han tog sina omtalade nakenbad varje morgon i många år. Det var inte så många deltagare och två unga tjejer som vann överlägset, men bilden när de närmade sig mål blev av outgrundlig anledning tyvärr för suddig, liksom för de två kommande paren. Så de fyra sista bilderna nedan är på deltagare som hamnade lite längre ned i fältet och första bilden är från starten. (Det går som på alla bilder i Karlskronabloggen att klicka på bilden för att se en större variant).

Gummibåtsracet igår!

Gummibåtsracet igår!

Gummibåtsracet igår!

Gummibåtsracet igår!

Gummibåtsracet igår!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>