Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Aftonbladet indoktrinerar

Aftonbladet fortsätter sitt näthat mot Sveriges bästa informationskälla Avpixlat. Nu kommer Aftonbladet med en bisarr artikel där Avpixlat återigen kallas både “rasistsajt” och “hatsajt“. Skurups kommun hade gjort en “politiskt inkorrekt” länk till Avpixlat vilket inte uppskattades av varken Aftonbladet eller andra gammelmedier så den svenska mediacensuren slog till igen!

Helt sjukt, inget av dessa ord stämmer överens med artiklarna på Avpixlat, för sajten är helt enkelt ett nytt media som skriver om de nyheter som bl a Aftonbladet fullt medvetet väljer att förtiga och jag förstår helt klart hur Aftonbladet känner sig pressade av sina vikande upplagesiffror och dåliga ekonomi samtidigt som de ser hur Avpixlat för varje dag som går når fler och fler människor i Sverige!

Det Avpixlat, liksom Sverigedemokraterna, är kritiska mot är den totalt havererade invandringspolitiken i Sverige och inte människorna som redan kommit till Sverige!

Aftonbladet: “Skurups kommun länkade till rasistsajt”

Glädjande att se hur Avpixlat får fler och fler besökare för varje dag som går!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>