Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverigedemokraterna på Skärgårdsfesten!

Jag passar på att göra lite reklam för Sverigedemokraterna som kommer att vara på plats alla tre dagarna under Karlskrona Skärgårdsfest 1-3 augusti 2013. Passa på att gå till deras tält och ta en fika, så kan du samtidigt bli informerad om Sverigedemokraternas verkliga politik och inte den totalt snedvridna bild som ges i alla desperata svenska gammelmedier.

Senaste månaderna har det verkligen märkts hur människor börjar vakna och förstå verkligheten, vilket märks på opinionssiffrorna där Sverigedemokraterna nu närmar sig 15 procent och jag är rätt säker på att det kan bli ännu mer vid de fyra olika valen nästa år!

Karlskronas och Sturkös egen riksdagsman Richard Jomshof kommer även att finnas på plats i eller vid tältet till och från under dessa tre dagar!

Det kommer givetvis reportage med bilder både från både nedanstående och från alla andra aktiviteter på Karlskrona Skärgårdsfestival efterhand i Karlskronabloggen under dessa tre dagar!

Sverigedemokraterna på Karlskrona Skärgårdsfest

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>