Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Borgmästarekajen avstängd

Inför Karlskrona Skärgårdsfest stängdes igår, redan tre dagar innan, all trafik in mot centrum av. Ett inte så där jättepopulärt beslut för de cirka hundra bilägare som hyr dyra platser för sina bilar i det stora garaget på det så kallade IC-huset. Ingen på Karlskrona kommun hade tydligen tänkt på att så många har sina bilar där och inte kan ta sig dit med avspärrningarna. Problemet lär dock nu vara löst och bilägarna ska ha fått särskilda tillstånd att köra förbi avspärrningarna.

Borgmästarekajen avstängd

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>