Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

När vaknar det sovande folket?

Svenska Dagbladet skriver idag om att det blir sänkta pensioner på i genomsnitt 200 kronor i månaden för alla Sveriges pensionärer.

Samtidigt kan vi läsa i ocensurerade svenska medier om anhöriginvandrare som kommer till Sverige efter 65 års ålder och aldrig betalt en enda krona i skatt får mer i skattefria bidrag än vad en svensk bibliotekarie som arbetat 45 år år får i pension.

För att sen inte tala om vad den absurda ensamkommandebluffen kostar svenska skattebetalare, men mer om den kommer i ett separat inlägg framöver!

Skrämmande utveckling och jag rekommenderar alltid alla att ta ut sin statliga pension så tidigt som möjligt (61 år) för det kommer inte att dröja länge innan pensionsåldern höjs och sedan kommer det inte längre att finnas någon pension att ta ut från svenska staten om nuvarande sinnessjuka utveckling fortsätter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>