Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sovande människor

Sovande människor” finns det ju som bekant gott om i Sverige, just nu drygt 85 procent av befolkningen om man ska tro de senaste opinionsmätningarna, men bilderna nedan handlar om fysiskt sovande människor!

Det var faktiskt en liten “hobby” jag hade under de perioder jag bodde i Beijing att fotografera sovande kineser som jag kunde se överallt i parker och på andra ställen där det fanns skugga under de extremt varma sommarmånaderna och som jag visat i en av mina Kinabloggar.

Sällan jag sett liknande i Karlskrona, men här fick jag faktiskt två bra bilder på fysiskt sovande människor, en från Borgmästarekajen och en från Wachtmeister Galleria.

Sovande människor

Sovande människor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>