Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Svårt knivskuren på Playbar

Natten till idag blev en 40-årig man svårt knivskuren i halsen på PlaybarRonnebygatan. Hans liv räddades troligen av en kamrat som stoppade blodflödet från den avskurna halspulsådern i avvaktan på att ambulans anlände. Tillståndet var mycket kritiskt enligt de första rapporterna, men mannen har nu återhämtat sig och t o m kunnat höras av polisen. Märkligt nog fick polisen ingen rapport om det inträffade förrän flera timmar efter händelsen eftersom SOS Alarm tydligen såg det som ett “sjukdomsfall” och bara skickade efter ambulans och inte även polis. Två män 21 och 26 år gamla greps under dagen som misstänkta för händelsen.

Svårt knivskuren på Playbar

Gammelmedierna skriver alla ungefär likadant om händelsen och jag länkar för en gångs skull till BLT/Sydöstran som märkligt nog inte vill ha betalt för att man ska kunna läsa deras artikel, men under även en länk till Flashback Forum där deras tråd i ärendet ger betydligt mer och bättre information om händelsen.

BLT/Sydöstran: “Man svårt knivskuren i halsen”

Flashback Forum: “Man allvarligt skuren i halsen, Karlskrona, natten mot 16/7.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>