Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fler Karlskronaböcker…

Det var inte bara Föreningen Gamla Carlscrona som sålde böcker på Lövmarknaden, utan även Christian Mattisson, som liksom jag samlar på gamla vykort och bilder från Karlskrona.

Christian fanns på plats i Amiralitetsparken där han sålde sin bok “Hälsning från Karlskrona” plus ett nu tiotal olika häften han sammanställt med bilder från bl a Långö, Holmsjö, Ekholmen och Saltö.

Några små tavlor av Kjell Hobjer var också till salu, men de var inte ens i närheten av den klass det är på mina betydligt större tavlor jag köpte hemma hos Kjell i Bräkne-Hoby våren 2002.

Christians bok och de olika häftena med bilder från Karlskrona med omgivningar är alla av superb bildmässig kvalitet och är du intresserad av dessa kan du kontakta Christian på telefon 0708-494337.

Christian Mattisson sålde Karlskronaböcker på Lövmarknaden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>