Arkiv

Bokbörsen

Dagens väljarundersökning

Jag kan bara skriva att hade alla fått se den senaste partiledardebatten från riksdagen på bästa sändningstid, istället för på förmiddagen (plus all censur i gammelmedierna), skulle den gula stapeln längst till höger snart vara lika stor som den ljusblå och röda i diagrammet nedanför, plus att det skulle vara fler partier än Centerpartiet och Kristdemokraterna nedan som hamnat under fyra procent och åkt ur Sveriges Rikdsdag! Kanske t o m bara blir TRE partier i riksdagen efter valet nästa år? Skulle inte förvåna mig! Det känns som det går snabbt nu!

united-minds-juni-2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>