Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nästan lite rörd idag!

Det är fantastiskt kul när människor visar uppskattning för Karlskronabloggen genom att skicka mail, kommenterar eller på andra sätt, men denna veckan har varit helt extrem med TRE för mig tidigare TOTALT okända personer som kommit fram i CityHallen, på Ronnebygatan och i Hoglands park och tackat för det jag skriver, men framförallt troligen för att de har hittat till de nya medierna som Avpixlat och Fria Tider som inte heller censurerar sina nyheter utan skriver om verkligheten!

Det är precis det allt handlar om – att alla medborgare ska kunna ta del av en relevant bild av verkligheten och sedan bilda sig en en egen uppfattning och inte indoktrineras av sjuklöverpolitiker och “journalister” i gammelmedierna som sedan 1968 sett det som sin uppgift att uppfostra svenska folket om hur vi ska tycka!

Träffade dessutom tidigare i veckan en läsare som var en av de flitigaste kommentatorerna i den gamla Karlskronabloggen och nyligen tillbakaflyttad till Karlskrona och vi hade ett mycket trevligt samtal!

Det känns verkligen meningsfullt att fortsätta skriva Karlskronabloggen efter att få sån fantastisk respons och det kommer även i fortsättningen att bli en blandning av precis det som står allra överst på denna sida!

STORT TACK!

4 comments to Nästan lite rörd idag!

 • Tjalle

  Jo då får väl jag ansluta mig till uppskattarna !!!
  Är karlskronit i förskingringen och tittar dagligen in här för att se någon gammal Karlskrona-bild och nostalgera mig tillbaka.
  Till “den goda gamla tiden” 🙂
  Alltså TACK tillbaka för din insats här !

 • Fd K-a-bo

  Samma här!
  Hade tänkt att försöka kontakta dig när jag var i staun nyligen, men tiden, tyvärr.
  (Är det du jag hittade på nätet så befann vi oss bara 50m från varandra!)

 • Karlskronabloggen

  @ Tjalle

  Tack för uppskattningen och helt klart kommer det att bli fler gamla Karlskronabilder i Karlskronabloggen!

 • Karlskronabloggen

  @ Fd K-a-bo

  Tack, ja, det hade ju varit kul och träffas när du var här, men det går väl fler tåg!

  Nu ska jag faktiskt precis gå till tåget och skicka iväg min fru med dotter till Kastrup. Själv åker jag till Beijing lite senare!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>