Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Allt roligare skräpmail…

Skräpmailen som kommer blir allt roligare och roligare trots webbhotellens skräppostfilter, här är dagens bidrag:

(Jag gillar särskilt “hjälpa me”, “My Sen far”, “ett Orphans”, “PROSIT” och “nätverksfel här i mitt land”!

“Hej min käraste

Jag vet att min post kommer till dig som en överraskning eftersom du inte känner mig. Snälla, är mycket ledsen om jag stör din integritet. Det är ett nöje att kontakta dig för en affär som jag har för avsikt att etablera sig i ditt land.

Anledningen till att jag har kontaktat dig på detta sätt är på grund av det akuta behovet och trycket som jag nu står inför att hitta någon att hjälpa me. My Sen far (Akah som var den tidigare minister för ekonomi-och finansminister Laurent Gbagbo och dog 11 januari 2012, men före sin död, deponerade han en enorm mängd Åtta miljoner sex hundra tusen euro, (8.6 Million) i en av de ledande bank här i Abidjan Elfenbenskusten. Urgently jag söker din hjälp att vägleda mig om hur dessa pengar kommer att överföras utomlands så att jag kan flytta härifrån för att fortsätta min utbildning i ditt land medan du tar hand om investeringen med pengarna.

Jag är ödmjukt söker din gudfruktiga hjälp på följande sätt, att tillhandahålla ett bankkonto där pengarna skulle överföras och att fungera som en väktare av dessa pengar sedan är ett Orphans och fortfarande mycket ung. Om du kan vara en hjälp för mig, kommer jag att vara glada att erbjuda dig 25% av den totala summan pengar, och 5% för de kostnader som kan uppstå under överföringen. Vänligen Jag väntar på ditt svar snarast så att jag kan diskutera mer med dig.

PROSIT
Needy.Love
Ms. Rachelle Akah

Jag är ledsen om detta meddelande kommer in i din skräppostmapp det är på grund av nätverksfel här i mitt land”

Självklart har jag svarat och lämnat ut ett av mina bankkontonummer!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>