Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vem vann kravalldebatten?

Här kommer hela debatten från Sveriges Riksdag idag angående kravallerna och bilbränderna i de större svenska städernas förorter. Jimmie Åkesson inleder med två minuter och justitieminister Beatrice Ask avslutar med två minuter. I övrigt har båda dessa och de andra partiernas representanter 6 + 4 + 2 minuter att tala och inga repliker är tillåtna. Det går att hoppa mellan talare på listen längst ned!

Vem som vann debatten behöver man överhuvudtaget inte fråga eftersom ingen svensk tidning eller annat svenskt media vågar ställa frågan på sina hemsidor!

Svaret skulle självklart bli Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna som var helt lysande. När det är Melodifestival och Let´s Dance och liknande finns alltid omröstningar som “Vann rätt låt” eller “Vem var bäst” och liknande, men aldrig när det gäller politik eftersom de censurerade gammelmedierna vet att läsarna inte kommer att ha en helt annan åsikt än den medierna vill förmedla till sina indoktrinerade tittare och läsare! Tack och lov blir dock de indoktrinerade läsarna färre och färre för varje dag efterhand som fler och fler upptäcker ocensurerade nyheter på t ex Avpixlat och Fria Tider.

Övriga sju representanter från Sjuklövern pratar i debatten bara om att försöka lösa problemen, men utan att ordna orsaken till problemen.

Lika idiotiskt och dömt att misslyckas som att försöka fixa ett brustet vattenrör i sin lägenhet eller hus utan att först stänga av vattnet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>