Arkiv

Bokbörsen

KBS på Björkholmen

Dagens gamla bild kommer från Björkholmen och visar bl a en dåvarande KBS– och ICA-affär nära broarna till Saltö och Ekholmen. Det fanns säkert flera KBS-affärer på Björkholmen på den tiden, jag minns själv att det fanns flera på exempelvis Alamedan och Drottninggatan vid samma tid. Jag har själv inget minne av affären på bilden, men senare blev det en antikaffär där som jag ofta besökte! Sedan ett antal år tillbaka är dock bottenvåningen i huset ombyggd till lägenheter så numera finns ingen affär kvar, t o m den tidigare jourbutiken som låg längst till vänster i byggnaden är nu borta.

KBS på Björkholmen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>