Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Liten fotomässa på BLT

Dagens Bild i Karlskronabloggen blir tre bilder från Blekinge Läns Tidnings lilla fotomässa som hölls i deras lokaler på Ronnebygatan. Det var olika föreläsningar, både av lokalkändisar och av fotografer utifrån och man kunde även kolla på gamla kameror hos Karlskronabekantingen Nils-Harald Ottosson (första bilden). Nils-Harald är uppvuxen i Karlskrona, men sedan länge bosatt i Olofström där han bl a har ett litet kameramuseum!

I övrigt fanns det några utställare från Karlskrona Fotoklubb och givetvis även BLT:s egna fotografer. På plats var även Annelie Utter från Naturresor som gjorde reklam för sina exotiska fotoresor och Lena Robertsson från Liquid Art som visade och sålde vackra inramade fotografier på bl a vattendroppar!

Ett mycket trevligt arrangemang som hade betydligt fler besökare än jag trodde innan!

Liten fotomässa på BLT

Liten fotomässa på BLT

Liten fotomässa på BLT

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>