Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Skammens dag” i riksdagen

Skammens dag” – Så inledde Björn Söder (SD) sitt 15 minuter långa anförande i Sveriges Riksdag igår. Det var det absolut bästa anförande jag sett och hört Björn Söder prestera i riksdagen kanske t o m det bästa någon från Sverigedemokraterna presterat, just med tanke på det engagemang och den inlevelse Björn Söder visade.

Han fullständigt slaktar sjuklöverpartiernas beslut att ge illegala invandrare fri sjuk- och tandvård samt gratis mediciner och det bara att hålla med i precis allt som Björn Söder säger nedan. Det här är även något som knappt nämns i gammelmedierna eftersom de vet att större delen av svenska folket självklart skulle hålla med Björn Söder i ämnet!

Björn Söder tog även replik på samtliga sju partiers representanter efter deras anföranden och ställde bl a samma enkla fråga som skulle besvaras med ja eller nej, men fick bara svar av två av sju ledamöter. Nedan är hela Björn Söders anförande plus efterföljande replikskifte med Eva-Lena Jansson (S) och eftersom hon inte svarade så avslutade Björn Söder med att ställa frågan igen.

Helt klart är Eva-Lena Jansson en av riksdagens absolut värsta stolpskott inte bara p g a denna debatt utan även tidigare framträdanden. Hon är fullt i klass med Gunnar Andrén (FP) med sitt märkliga sätt att räkna procent (två gånger dessutom), Tuve Skånberg (KD) som blandade ihop begreppen och trodde Sverigedemokraterna ville förbjuda svenska ungdomar att åka tåg i Europa samt Lena Olsson (V) som höll ett anförande som handlade mest om rasism när ämnet för debatten den gången var terrorism.

Björn Söders anförande borde sändas i sin helhet på bästa sändningstid, men det kommer det aldrig att göra så det är bara att hjälpas åt att sprida via Facebook och bloggar. Bra dock att alla riksdagsdebatter sänds direkt på på TV och på nätet, så förhoppningsvis är det några tusen nya tittare vid varje debatt som får upp ögonen för Sjuklöverns pågående nedmontering av det som en gång var det svenska välfärdssamhället.

Relaterat:

Reinfeldt erkänner: Migrationsuppgörelsen var en bestraffning av väljarna

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>