Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Rejält ras för dagspressen!

SOM-institutet kom nyligen med en presentation av mycket goda nyheter – Raset i dagspressens upplagor fortsätter nämligen i accelererande fart! På fem år har andelen svenskar som läser dagstidningar minskat från 80 procent till 59 procent och hälften av raset kom under år 2012.

För min del var det fyra-fem år sedan jag helt slutade läsa dagstidningar i samband med att jag upptäckte hur gravt censurerade alla dessa tidningar är och sedan upptäckte jag även ocensurerade nyheter i form av bl a Politiskt Inkorrekt som senare förvandlades till Avpixlat.

Jag tror och hoppas att raset kommer att fortsätta i oförminskad takt efterhand som fler och fler svenskar upptäcker var de kan läsa ocensurerade nyheter! Enda sättet för dagstidningarna att stoppa raset är naturligtvis att slopa censuren och att skriva om verkligheten i dagens Sverige! Så kommer dock inte att ske inom överskådlig tid då tidningarna målat in sig i ett hörn med sin över 40 år långa mediacensur plus presentation av meningslösa icke-nyheter som främsta sätt att försöka sälja lösnummer.

Journalisten.se: “Dramatiskt ras för dagspressen”

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

Avpixlat – Ocensurerade nyheter på internet

1 comment to Rejält ras för dagspressen!

  • Fd K-a-bo

    Kommentarerna till artikeln i tidn Journalisten är tämligen enstämmiga.
    Dåliga journalister med egen folkuppfostrande agenda och låg kvalitet på skrivna materialet.
    Så blir det som de blir, man är inte villig att betala för sådant.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>