Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fantastiskt intressant väljarundersökning!

Sverigedemokraternas väljare är både mest lojala och minst osäkra!Opinionsinstitutet Sentio har kommit med en mycket intressant väljarundersökning som presenteras av bland andra Fria Tider – “SD-väljare mest nöjda med sitt partival”! Undersökningen visar att de som röstar på Sverigedemokraterna både är mest lojala och minst osäkra bland alla partiers väljare! För min del kommer det inte som någon överraskning alls, utan självklart är det så att har man en gång bytt till Sverigedemokraterna så ser man verkligheten och då ska det otroligt mycket till för att byta till något av de andra partierna.

Sen kan gammelmedierna försöka ljuga ihop sina sagor om Sverigedemokraterna och hitta gamla järnrörsfilmer och annat som de kallar för skandaler precis hur mycket de vill, för sånt får bara helt motsatt effekt och gör att fler och fler sympatiserar med Sverigedemokraterna när de upptäcker hur illa partiet behandlas av gammelmedierna.

För min del tycker jag bara det finns två alternativ i svensk politik, antingen Sverigedemokraterna eller något av sjuklöverpartierna. Vilket av dessa sju partier man röstar på spelar ingen roll så länge alla sju vägrar se elefanten i rummet och bara tassar runt huvudfrågan som är orsaken utan att våga ta tag i problemet.

För varje normalt tänkande människa borde det vara självklart att kunna räkna ut vad Sveriges försämrade skolresultat, nedskärningarna i vården och på äldreboenden, den ökande kriminaliteten, världens näst högsta våldtäktsstatistik, den ökande antisemitismen, ökningen av skillnaden mellan “rika” och “fattiga”, alla miljonsvindlerier med assistensersättningar o s v beror på. Hur svårt kan det vara?

Sverigedemokraternas väljare är både mest lojala och minst osäkra!

Bild från Jimmie Åkessons tal på Sverigedemokraternas familjedag på Långholmen 2013 inför tusentalet medlemmar och sympatisörer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>