Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bygget i parken fortsätter!

Det är åtminstone hyfsad fart på bygget i Hoglands park för tillfället och så här såg det ut idag runt klockan elva på förmiddagen. Vi får väl se om denna ersättare till den gamla Snäckan verkligen blir något som Karlskronaborna kommer att uppskatta. Det pågår rätt många diskussioner i olika Facebookgrupper kring detta och min uppfattning är väl att det mest verkar vara en ny byggnad för att locka turister att “dricka kaffe” och att utnyttja toaletter.

Jag skulle dock inte bli det minsta förvånad om dessa toaletter blir avgiftsbelagda som det tyvärr är för det mesta i Sverige. Jag kan bara jämföra med Beijing och många andra städer i Kina där det finns massor av publika toaletter överallt på gator och torg och alla är självklart avgiftsfria, även t ex på McDonalds, KFC och alla stora internationella och kinesiska marknadsvaruhus kan man givetvis gå på rena och fräscha toaletter, som underhålls löpande, utan att behöva betala som i Sverige.

Bygget i Hoglands park fortsätter!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>