Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Expressen diskriminerar SDU

Gustav Kasselstrand (SDU)

Gustav Kasselstrand (SDU)

Niklas Svensson och Expressen är en historia för sig med sitt oförsonliga hat mot Sverigedemokraterna och det visar sig nu återigen när Niklas Svensson sammanställer en artikel “De styr i framtiden” som handlar om de olika politiska ungdomförbunden och deras ledare.

Det Expressen helt medvetet utelämnar är dock Sveriges just nu tredje största partis ungdomsförbund, Sverigedemokratisk Ungdom (SDU). SDU är dessutom ett ungdomsförbund som växer så det knakar och jag kan, utan att vara det minsta orolig för att ha fel, skriva att SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand helt klart är den som kommer att göra sig mest hörd och bli mest känd av alla ungdomsförbundens ledare i framtiden!

Skäms både Expressen och Niklas Svensson!

Expressen, Niklas Svensson: “De styr i framtiden”

 

1 comment to Expressen diskriminerar SDU

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>