Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nigel Farage intervjuas

Europas kanske mest spännande politiker idag är tveklöst Nigel Farage i Storbritannien som är partiledare för UK Independence Party (UKIP). Partiet är redan Storbritanniens nästa största parti i Europaparlamentet och Nigel Farage har gjort en del absolut lysande framträdanden där i EU:s högkvarter i Bryssel. UKIP vill att Storbritannien lämnar EU snarast möjligt. Partiets andra huvudfråga är att minska invandringen av personer som inte har något att tillföra landet och kommer att leva på bidrag, utan endast ta emot invandrare som har något att tillföra landet, dvs ungefär som det fungerar i Kanada.

I lokalvalen nyligen fick UKIP 23 procent av rösterna och det är inte helt omöjligt att de i riksvalet 2015 kommer att gå förbi båda jättarna Tories och Labour om utvecklingen fortsätter som idag! Det kommer några fler YouTube-klipp med Nigel Farage inom kort, men nedanstående är det första som är en rätt ny mycket bra intervju gjord av australisk TV. Det är tyvärr inte så många i Sverige som hört talas om varken Nigel Farage eller UKIP eftersom partiets existens i stort sett helt mörkläggs av de censurerade svenska gammelmedierna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>