Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trevligt mail från Karlskrona Stadsbibliotek!

Idag fick jag ett mycket trevligt mail från Karlskrona Stadsbibliotek som jag visar ett utdrag från enligt nedan:

“2013-05-07
MEDDELANDE OM RESERVERAT EXEMPLAR
Ohd Arnstberg, Karl-Olov, Invandring och mörkläggning 2013

Etikettnr: 52072700003
Hämtställe: Stadsbiblioteket
Hämtas senast: 2013-05-14
Totalt antal exemplar: 1

Vänliga hälsningar från Stadsbiblioteket !
KARLSKRONA STADSBIBLIOTEK VUXENBIBLIOTEKET”

Boken “Invandring och mörkläggning – En saklig rapport från en förryckt tid” är skriven gemensamt av forskaren och professorn Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin, som båda är helt politiskt obundna. Boken är utgiven av Debattförlaget och kom ut i februari 2013 och är troligen en av de viktigaste böcker som skrivits i Sverige de senaste 40 åren om man ska tro de oberoende recensioner jag läst och den ligger just nu på nionde plats bland Sveriges mest sålda böcker hos Adlibris.

Boken har givetvis helt tystats ned i alla gammelmedier eftersom den inte är “politiskt korrekt“, vilket bara bekräftar författarnas tes om mörkläggningen av alla problem inom detta tabubelagda område.

Invandring och mörkläggning - En saklig rapport från en förryckt tid" av forskaren och professorn Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin

Framsida, bokrygg och baksida på den bok jag lånade idag på Karlskrona Stadsbibliotek

Jag var på väg att köpa boken, men fick för mig att kolla på biblioteket och till min stora förvåning fanns ett exemplar till utlåning i Karlskrona. Boken var utlånad, men jag reserverade via nätet och var märkligt nog först i kön och idag var det dags att gå och hämta boken!

Jag kommer att läsa boken under långhelgen och återkommer med med en lång recension och sedan lämnar jag tillbaka boken på måndag, för enligt bibliotekarien var det tydligen nu “lång kö” (jag förstår helt varför) för att låna denna bok, så jag är mycket glad att jag fick möjligheten att låna den så snabbt!

All information om boken finns på http://morklaggning.wordpress.com/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>