Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“De kallar oss PK”

Här kommer en gammal favorit i repris från den gamla Karlskronabloggen, men som jag inte visat här. Blev påmind om den av en av mina Facebookvänner tidigare idag och denna mycket se- och tänkvärda video kommer här igen!

Det är många kända svenska politiker, myndighetspersoner, vänsterextremister och “journalister” som sveper förbi i collaget till tonerna av medryckande musik, bilder från dagens Sverige och sådan information som undanhålls av svensk politiskt korrekt (PK) media i allt från statlig television och radio till dagstidningar.

Det är en typisk sådan video som behöver ses av så många som möjligt så att alla som blivit indoktrinerade genom årtionden förhoppningsvis kan vakna och lära sig tänka själva igen och bilda sig en egen uppfattning om vad som händer i Sverige idag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>