Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Härlig vårsol i Hoglands park

Dagens bild blir tre bilder från Hoglands park idag på eftermiddagen då det var härlig vårsol och inte så kalla vindar!

Härlig vårsol i Hoglands park

Den gamla musiksnäckan revs ju för någon månad sedan och arbetet med bygga nytt på platsen har tagit fart och går rejält snabbt, åtminstone nu i början! Ska bli intressant att se om det fortsätter lika snabbt så det inte blir som med Ristorgstrappan där arbetet drog ut i all oändlighet innan trappan blev klar.

Härlig vårsol i Hoglands park

Idag var det s k “mösspåtagning” för de som går ut gymnasiet om cirka en månad och det var visselpiporna jag hörde genom det öppna köksfönstret som fick mig att gå ut och ta dessa bilder. Här är två gäng med tjejer som njuter av lite mat och dryck på gräsmattan bakom Blekingeflickan.

Härlig vårsol i Hoglands park

Svenska för invandrare (SFI) har sina utbildningar hos Vuxenutbildningen i Försäkringskassans gamla lokaler på Norra Kungsgatan 24 och här har vi tre elever från Kanada, Bangladesh och Kina som passade på att tillbringa eftermiddagens rast utomhus i vårsolen i parken.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>