Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

PK-bingo i repris

Här kommer en repris av PK-bingo, d v s politiskt korrekt bingo och meningen är att man ska kryssa i de olika rutorna efterhand som man hör orden rabblas i nyhetssändningarna. Det är dock otroligt tråkigt för man får i regel bingo inom ett par minuter och faktiskt ofta full bricka i en enda nyhetssändning. Kanske dags för utgivarna att komma med en ny version, för det fattas helt klart flera nypåhittade ord som t ex värdegrund, barnfattigdom, människosyn, svensknäthat, hen o s v i all oändlighet.

PK-bingo i repris

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>