Arkiv

Bokbörsen

Årets bästa kommentar om (MP)

Årets hittills bästa ock roligaste kommentar på en av alla bloggar jag läser dagligen hittade jag i riksdagsman Thoralf Alfssons blogg (kommentaren skriven av en av hans många läsare) angående Sveriges mest vänsterextremistiska parti Miljöpartiet och jag tänker inte kommentera vidare:

“Miljöpartister är så blåsta så de borde kunna driva ett vindkraftverk.”

Thoralfs inlägg handlade om Miljöpartiet i riksdagen med flera exempel på deras totalt stolliga förslag till riksdagen och finns att läsa i sin helhet och med femtiotalet ytterligare kommentarer på länken nedan

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/03/14/9597547-miljopartiet-i-riksdagen/#kommentarer

Det tragiska i detta sammanhang är väl att så otroligt många, egentligen politiskt ointresserade, som går och röstar på Miljöpartiet för “de tänker ju på miljön” när det i verkligheten är precis tvärtom.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>