Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Årets bästa kommentar om (MP)

Årets hittills bästa ock roligaste kommentar på en av alla bloggar jag läser dagligen hittade jag i riksdagsman Thoralf Alfssons blogg (kommentaren skriven av en av hans många läsare) angående Sveriges mest vänsterextremistiska parti Miljöpartiet och jag tänker inte kommentera vidare:

“Miljöpartister är så blåsta så de borde kunna driva ett vindkraftverk.”

Thoralfs inlägg handlade om Miljöpartiet i riksdagen med flera exempel på deras totalt stolliga förslag till riksdagen och finns att läsa i sin helhet och med femtiotalet ytterligare kommentarer på länken nedan

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/03/14/9597547-miljopartiet-i-riksdagen/#kommentarer

Det tragiska i detta sammanhang är väl att så otroligt många, egentligen politiskt ointresserade, som går och röstar på Miljöpartiet för “de tänker ju på miljön” när det i verkligheten är precis tvärtom.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>