Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Böter plus info om Avpixlat på bilarna!

Dagens bild får bli från Västra Köpmangatan och två parkerade bilar som fått böteslapp eftersom det är förbjudet att parkera just här tisdagar mellan 0900 och 1200. Glädjande nog hade även någon satt en lapp med information om Avpixlat på, inte bara dessa bilar, utan alla bilar i hela området! Bilägarna som fick böter lär väl inte bli så glada över detta, men jag hoppas de och alla andra bilägare blir glada för att ha fått information om var de kan ta del av ocensurerade nyheter på nätet!

Jag vet inte alls vem personen som sätter informationen på bilarna är, men han eller hon gör ett jättejobb med att sprida information och sen är det upp till läsarna att avgöra var de bäst kan läsa nyheter, om det är på Avpixlat eller i gammelmedierna. Jag har ju sett de här lapparna på andra ställen i Karlskrona senaste veckorna, men just i dessa trakter var det första gången!

Jag gjorde själv en liknande insats innan valet 2010 då det gällde att sprida information om dåvarande Politiskt Inkorrekt fast då mest genom personlig information, vilket blev mycket lyckat i många fall! Det finns massor av material att ladda hem för utskrift för alla som vill hjälpas åt att sprida information på denna länk som är sammanställd av Cavatus Carlson! Avpixlat har även själva några nedladdningsbara blad på sin sajt, bl a det som använts på bilarna på bilden, men för min del kommer jag att göra mina egna när det blir dags igen!

Böter plus info om Avpixlat på bilarna!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>