Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ska bli intressant att se filmen!

Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) är ett förbund som (liksom moderpartiet) just nu växer så det fullständigt knakar och idag såg jag på Facebook att de släppte en kort trailer till en kommande film som kommer att släppas på YouTube den 9 mars och ska bli mycket intressant att se!

Jag ser ju kulorna i burken redan i trailern, så jag antar inspirationen till den delen hittats från en mycket berömd föreläsning i USA för något år sedan!

Jag kommer givetvis att bädda in filmen här i Karlskronabloggen när den släpps den 9 mars, men tills dess är det trailern nedan som gäller.

Kan lika gärna även ta den berömda föreläsningen “Immigration, World Poverty and Gumballs” med Roy Beck som kommer nedan! Grymt bra och med sanningen helt överensstämmande och jag hoppas SDU fått ihop något liknande som visar den absolut bisarra och totalhavererade invandringspolitik som bedrivs i Sverige. Precis som i klippet nedan så har ju 99,9 procent av världens fattiga inte en chans att ta sig till varken Sverige eller andra länder utan ska givetvis hjälpas på plats i sina hemländer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>